Invigningen av Borgmästarängen 7 oktober

Invigningen av Borgmästarängen ägde rum i strålande vackert höstväder. Under några år har ett antal anordningar färdigställts i Borgmästarängen – grillhuset, ny toalett, en skogslekplats, utsiktplats för funktionshindrade, nya vandringsleder – för allmänheten att använda. Dessutom har ett nytt landskap öppnat upp sig när betesmarkerna utökats. Idag invigde Paul Hultberg, ansvarig för att projektet kom igång, och berättade om hur det hela började och hur de föreningar som bedriver sin verksamhet i området engagerat sig i arbetet. Skedhultsområdet är viktigt för det rörliga friluftslivet.
ALLA ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL SKEDHULT !

 

 

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.