Vårvandringen vid Hyttens kvarn

Vi genomförde Långfredagen helt traditionsenligt även om vi trodde att det skulle bli svårt att ta sig dit. Men det strömmade dit både barn och vuxna – en del hade ställt bilen och gått, andra lyckades köra dit. Vi kunde konstatera att jämfört med förra året ligger våren 20 dagar efter. Hytten är en idyll både vinter och sommar. Vi pratade om skogsmiljöns betydelse för våra växter och djur. Med dagens skogsbruk utarmas livet i skogen. De åtta närvarande barnen hade fullt upp att göra i snön – i skogen hittar de alltid sina lekredskap. Så det blev en lyckad ”vårvandring” trots allt.

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.