Vegetarisk grillafton tisdag 29 maj

Tisdag 29 maj kl 18.00 – 21.00 Röda Stugan, Kvarnarp.

Vi ordnar även i år en grillkväll ute vid Röda Stugan i Kvarnarp. Den blir en fin uppstart av sommarens härliga grillkvällar. Vi testar och delar med oss av klimatsmarta tips om goda vegetariska grillrätter. Vi får hjälp av Fobos duktiga kock Ola Johansson. Välkommen till en trevlig kväll med enkel samvaro och god mat till självkostnadspris. Har du någon rätt eller grönt som du vill att vi ska prova så tala om det vid anmälan som vi vill ha senast den 27 maj för att kunna handla in maten som vi sedan hjälps åt att iordningställa. Samarrangemang med Fobo.

Anmälan senast 27 maj till: Birgit Andersson 0381-148 11, lustigkulle.andersson@telia.com, eller Britt-Mari Johansson 070-598 06 35, jbrittmari@gmail.com.

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *